Fiica Doinei Melinte a participat fraudulos la Bacalaureatul olimpicilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
doina melinte
doina melinte

Daiana Melinte, fiica fostului președinte a Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, Doina Melinte, nu avea voie să participe la sesiunea specială de Bacalaureat dedicată olimpicilor. Absolventă a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Daiana Dorina Melinte, dar și o colegă a acesteia au fost înscrie ilegal la examenul de Bacalaureat.  Cele două tinere sunt înscrise de mai puţin de şase luni la Clubul Dinamo, la canotaj.

Scandalul în urma sesiunii speciale de Bacalaureat dedicat olimpicilor este departe de se fi stins. Astfel, a ieșit la iveală informația potrivit căreia, fiica  Doinei Melinte, Daiana Melinte,  a participat la examen, deşi nu a depus actele care să ateste că ar participa la vreo competiţie internaţională.

 Mai mult, la această sesiune a participat şi una dintre colegele sale de la Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, din Bucureşti, de asemenea, fără să fi participat la vreo competiţie sportivă internaţională.

 Cele două eleve sunt totuşi înscrise la secţia de canotaj a Clubului Dinamo, însă de mai puţin de şase luni. Dealtfel, Daiana Melinte declara în urmă cu un an pentru ziarul Click: "Am făcut multe sporturi când eram copil. Le-am încercat pe toate dar nu s-a prins nimic de mine, întotdeauna am fost o fire mai boemă".

 Iniţial, fiica Doinei Melinte a picat examenul de Bacalaureat, însă a reuşit să obţină notă de trecere după contestaţii.

 Sesiunea specială a bacalaureatului a declanşat controverse după ce reprezentanţii COSR s-au declarat surprinşi de numărul mare de candidaţi înscrişi. Comitetul Olimpic Român a solicitat Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret şi Ministerului Educaţiei demararea unei investigaţii, după ce la sesiunea specială organizată pentru olimpici au participat peste 900 de candidaţi, deşi la Centrele Naţionale Olimpice pentru Pregătirea juniorilor activează doar 108 sportivi cu vârsta de bacalaureat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel