Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 11 iul, 20:51
Fifor: Remaniere Guvern, la CEx din 15 iulie
Mihai Fifor
Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că una dintre temele de discuție în CEx al partidului pe 15 iulie va fi remanierea, precizând că atunci social-democrații vor vedea propunerile pe care le va face premierul Viorica Dăncilă.

„Eu nu am să vă spun mai multe. O să vă spunem mai multe pe 15 iulie, când va avea loc CEx, care va avea ca temă și această remaniere. Până atunci se face o evaluare a miniștrilor. Asta nu îsneamnă că nu am avut colegi buni. Vom vedea pe 15 iulie care e propunerea doamnei premier pentru remaniere. Spunea că în această perioadă nu va fi o remaniere extinsă. Ne vom consulta și cu partenerii de coaliție. S-a vorbit mult despre lucrul acesta – domnule, PSD va reduce nr de ministere, duce oamenii în șomaj. Nici vorbă de așa ceva. Dacă discutăm de un număr mai mic de ministere, important e să se știe că nimeni nu pleacă acasă. Flexibilizăm activitatea. Nu facem lucruri doar de dragul de a le face", a afirmat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3, conform Mediafax.

El a mai spus că „e nevoie să eficientizăm până la sesiunea parlamentară activitatea în câteva ministere. După 15 iulie când vom vorbi despre remaniere, ne concentrăm apoi pe 3 august, când vom avea candidatul la prezidențiale".

Premierul Viorica Dîncilă a declarat joi, la DC News, că este posibil ca prima parte a remanierii să aibă loc până în luna august, dar nu este exclus să vină în fața Parlamentului și cu o restructurare, acest demers fiind legat doar de unirea unor ministere și de schimbarea configurației Executivului.

Șeful Executivului a mai spus că nu exclude ca restructurarea să fie înlocuită de remaniere în două etape.

 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro