Fifor și Șimon, miniștri. Dragnea l-a sunat pe Iohannis. Ce răspuns a primit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea a spus că l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-i spune de propunerile PSD privind funcțiile de ministru al Apărării, respectiv ministru al Economiei.

"Mihai Fifor este un om responsabil, are avantajul că a lucrat ca ministru, a mers prin țară. Gheorghe Șimon are experiență foarte mare in economie, are activitate în PSD, activitate administrativă. Este inginer. Are toate argumentele pentru a fi un bun ministru al Economiei. Da, aseară l-am sunat pe Klaus Iohannis. Eram împreună cu Mihai Tudose. L-am informat. A fost de acord", a zis Liviu Dragnea.

"Președintele a agreat aceste două propuneri, le va analiza după ce vor veni documentele, dar luni seară nu a avut reacții de respingere. Am vrut ca președintele să nu afle din presă propunerile noastre", a mai spus președintele PSD.

[citeste si]

Conducerea PSD l-a validat marți pe senatorul Mihai Fifor, ministru al Economiei, pentru funcția de ministru al Apărării Naționale. Pentru funcția de ministru al Economiei a fost propus deputatul PSD Gheorghe Șimon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel