Fifor, atac la guvernarea PNL: Efecte DRAMATICE! Dezastrul va fi fără precedent!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
"Pandemia scăpată de sub control de PNL crește șomajul!", atrage atenţia senatorul PSD Mihai Fifor. 

"Numărul uriaș de noi cazuri zilnic, peste trei mii și astăzi, arată eșecul catastrofal al guvernului PNL în combaterea pandemiei. PNL a eșuat în toate domeniile: a pus în pericol viața oamenilor doar pentru a-și satisface interesele electorale, a sabotat economia națională prin lipsa oricăror măsuri directe și concrete, și-a bătut joc de părinți și copii lăsând școlile total nepregătite pentru reluarea cursurilor.

Guvernul Dreptei Unite n-a făcut NIMIC din ce trebuia să facă – testare masivă, ruperea lanțului de contaminare prin anchete epidemiologice serioase, pregătirea spitalelor, creșterea numărului de locuri la ATI, prevenție", apreciază senatorul Fifor.

Fifor: România este pe locul 3 în Europa la explozia șomajului

"În plan economic efectele sunt dramatice, mai ales că România se îndreaptă din nou spre o carantinare masivă. Zeci de mii de firme vor fi iarăși grav afectate. Alte sute de mii de locuri de muncă vor dispărea. Deja România este pe locul 3 în Europa la explozia șomajului, fapt care demonstrează cumplita ineficiență a așa-ziselor măsuri de sprijin economic luate de guvernul Orban.

Guvernul Dreptei Unite n-a fost în stare în trecut, nu e capabil nici în prezent și cu certitudine nu va face nimic nici în viitor! Nici în privința combaterii pandemiei și nici pentru economie ori pentru salariați. Ba dimpotrivă! Dacă rămâne la guvernare, dezastrul social, uman și economic provocat va fi fără precedent!", se arată în mesajul lui Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel