FIFA încheie parteneriatul cu EA Sports: „FIFA 23”, ultimul joc cu acest nume. Ce modificări va suferi formatul jocului care încinge inimile suporterilor între etape
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: JESHOOTS.com - Pexels
Foto: JESHOOTS.com - Pexels
„FIFA 23” va fi ultimul joc cu EA și FIFA ca parteneri. EA și FIFA au anunțat oficial că își vor pune capăt parteneriatului, ceea ce înseamnă că seria de de jocuri video va fi redenumită „EA Sports FC”.

Într-o postare pe blog de astăzi, 10 mai, EA a confirmat în sfârșit noul nume al francizei sale emblematice de fotbal, după ce dezvoltatorul a spus că ia în considerare schimbarea de anul trecut. EA va menține în continuare cei peste 300 de parteneri de licență, dar nu își va mai face jocurile de fotbal împreună cu FIFA.

Toate modurile de joc, ligile de fotbal, turneele, cluburile și sportivii vor rămâne în EA Sports FC, inclusiv Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs și Volta Football. Parteneriatele cu Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, MLS vor rămâne în joc, iar acesora se vor adăuga „mai multe” potrivit EA.

Conform informațiilor furnizate de EA, FIFA va rămâne partener încă un an, ceea ce înseamnă că FIFA 23 va fi ultimul joc din cadrul parteneriatului.

EA spune că va împărtăși mai multe informații despre EA Sports FC în iunie 2023, adăugând: „Existăm pentru a crea viitorul fandomului fotbalului – fie virtual sau real, digital sau fizic, totul este fotbal”.

Directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a adăugat: „EA Sports este un partener pe termen lung și valoros al Premier League și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm împreună în noua eră a EA Sports FC.”

La începutul acestui an, a fost raportat că EA se gândește să schimbe numele jocurilor sale de fotbal în EA Sports Football Club, iar acest lucru a fost acum confirmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel