Fetiţă de cinci ani, ucisă de tatăl său. Motiv incredibil
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
O fetiţă de numai cinci ani din Constanţa şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită cu pumnul în cap de tatăl vitreg. Fapta a fost comisă după ce individului de 46 de ani i s-a părut că fata s-a uitat urât la el. 

O fetiță de numai cinci ani din judeţul Constanţa și-a pierdul viața după o bătaie administrată de tatăl vitreg. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, care obișnuia să consume alcool, i-a aplicat o lovitură puternică fetei care a căzut inconştientă. Copilul avea să se stingă câteva ore mai târziu în brațele medicilor care nu au mai avut cum să îi salveze viața. 

"Fata a fost preluată în stare foarte gravă. A suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitată, însă a decedat trei zile mai târziu la Spitalul Judeţean Constanţa" a declarat Mihnea Avram, directorul medical al spitalului din Contanţa.

Principalul suspect din acest caz a fost reținut de polițiștii constănțeni. Și-a recunoscut vina în fața procurorilor și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat întreaga scenă.

"Suspectul şi-a recunoscut vina. Spune că i s-a părut că fata s-a uitat ciudat aşa că a chemat-o la el. Copilul a refuzat şi atunci a lovit-o cu pumnul în cap. Când au văzut-o în stare de inconştienţă s-au speriat şi au încercat să îi dea cu apă pe faţă", a declarat Zafer Sadîc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel