Fetiță de 8 ani, mușcată de câine într-un parc din Cluj-Napoca
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
O fetiță de 8 ani a fost mușcată de un câine de talie mică, din rasa Bichon, în timp ce se juca într-un parc din cartierul Bună Ziua al Clujului. Incidentul a avut loc pe 1 Aprilie, dar a fost sesizat la Poliție abia pe 4 Aprilie de către părinții fetei.

Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.

Câinele era însoțit de stăpân, care nu a reușit să îl controleze și să prevină atacul. Fetița a fost rănită la mâna dreaptă și a necesitat îngrijiri medicale.

Acest incident ne reamintește de importanța respectării regulilor de conduită în spațiile publice, unde se plimbă atât oameni, cât și animale. Stăpânii de câini sunt responsabili pentru a-și ține animalele sub control și a se asigura că nu pun în pericol ceilalți cetățeni.

De asemenea, este important ca părinții să își instruiască copiii cu privire la modul de a interacționa cu câinii necunoscuți și cum să se protejeze în caz de pericol.

Incidentul a avut loc pe 1 Aprilie, dar a fost sesizat la Poliție abia pe 4 Aprilie. Câinele era un Bichon de talie mică. Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.Fetița a fost rănită la mâna dreaptă și a necesitat îngrijiri medicale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel