Data publicării:

Fetiţă de 7 ani bănuită că ar fi furat 1.000 de lei de la un bărbat în vârstă de 91 de ani, în Buzău

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
O fetiță, în vârstă de șapte ani, din Buzău, este bănuită că ar fi furat 1.000 de lei de la un bărbat în vârstă de 91 de ani.  

O fetiţă în vârstă de 7 ani este bănuită că ar fi sustras din locuinţa unui bărbat în vârstă de 91 de ani suma de 1.000 de lei, poliţiştii întocmind un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Potrivit unor surse, copilul ar fi pătruns în locuinţa bărbatului în timp ce se afla acasă şi a sustras dintr-un dosar suma respectivă de bani.

Cu toate că proprietarul ar fi auzit un zgomot, nu a dat importanţă, sesizând autorităţile abia după aproximativ o săptămână, atunci când şi-a dat seama de dispariţia banilor.

'În ziua de 13 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie rurală Vâlcelele au depistat principalul bănuit în cazul unui furt calificat din locuinţă. Bănuită de săvârşirea faptei este o minoră în vârstă de 7 ani, din Vâlcelele. Fapta a fost sesizată în ziua de 22 martie a.c., de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 91 de ani, din Vâlcelele. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în ziua de 16 martie a.c., bănuita ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate de unde ar fi sustras suma de 1000 de lei', informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs infracţiunea, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel