Fetiță de 5 ani, găsită moartă în casă. Mama: 'A fost un sacrificiu necesar'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels
Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels
O femeie este acuzată de uciderea fetiței sale în vârstă de cinci ani, găsită moartă în casă, după ce a spus că a fost un 'sacrificiu necesar'.

Caz halucinant în Las Vegas. O fetiță de cinci ani a fost găsită moartă în casă, pe 28 iunie. Mama ei, în vârstă de 23 de ani, este acuzată de omor și abuz asupra copiilor, scrie Daily Mail.

Kemaya T., de 23 de ani, și-a închis cele două fete, de doi și cinci ani, într-o cameră în care, potrivit polițiștilor, erau 35 de grade.  Mama fetelor a fost auzită spunând încontinuu că a fost un 'sacrificiu necesar'. 

Femeia a trimis anterior un mesaj cu o 'vagă amenințare de sinucidere'

Pe 16 iunie, Poliția a intervenit acasă la Kemaya T., pentru prima dată, după ce aceasta i-a trimis unui prieten un mesaj cu o 'vagă amenințare de sinucidere'. Atunci, polițiștii nu au găsit pe nimeni în locuință.

12 zile mai târziu, au fost chemați de un vecin. Kemaya T. se afla în afara casei. 

Un ofițer 'a întrebat-o unde sunt copiii ei', a spus poliția. 'La început nu a răspuns, dar în cele din urmă i-a spus (n.red. ofițerului) că sunt la etaj. Potrivit ofițerului, femeia părea să sufere de un fel de boală mintală'.

Din păcate, pentru fetița de cinci ani nu s-a mai putut face nimic. Ea a murit sufocată. 

În schimb, sora ei, în vârstă de doi ani, a fost găsită în viață, potrivit Las Vegas Review Journal.

VEZI ȘI: O fetiță de 2 ani a murit înecată în cadă, în timp ce mama ei căuta un prosop

O altă fetiță a fost găsită moartă într-o cameră fără pat, lumini sau perdele, în UK

O fetiță din Marea Britanie a fost găsită moartă pe podeaua unei camere întunecate, acoperită de vânătăi, au fost informați judecătorii unui caz de omucidere. Potrivit The Sun, Kaylee P., în vârstă de 3 ani, a fost descoperită moartă lângă „o saltea murdară”, într-un dormitor fără mochetă, perdele sau becuri, în Kingshurst, vara trecută.

Copilul a fost declarat „mort de ceva vreme” când ambulanța a sosit la locul faptei, în data de 9 august 2020. Mama sa, Nicola P., este judecată pentru crimă, acuză pe care acesta o neagă. Judecătorii au fost informați că tânăra de 22 de ani a fost găsită în pat într-o stare vizibil rea, strigând: „Nu cred că este în viață”. Partenerul său, Callum R., este la rândul lui acuzat de crimă. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel