Fetiță de 2 ani, găsită moartă aproape de casă. Sabina Iosub, profund tulburată: "Nu se mai poate. Este destul! Opriţi aceste brute!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Jurnalista Sabina Iosub a făcut un apel public către autorități și societatea în care trăim, după cazul fetiței de 2 ani și jumătate, din Dolj, găsită moartă în apropierea casei în care locuia.

"Este un caz care pe mine personal m-a tulburat profund, astăzi, poate şi pentru că vine şi după alte cazuri din acest weekend, în care am vorbit despre o copilă de opt ani violată şi omorâtă de un unchi de 32 de ani, altă copilă agresată sexual pe stradă - o fetiţă de nouă ani, dacă nu mă înşel -, alte cazuri similare săptămânile trecute.

Simt nevoia să fac un apel public la autorități, inclusiv cele locale, că tot suntem în campanie electorală. Fac un apel public să oprească fiarele. Nu se mai poate ca în fiecare săptămână să avem câte un caz de copil inocent violat, chinuit, bătut, omorât. Nu putem fi noi, în această ţară, în acest hal. Sunt gâtuită de supărare, de emoţie, de tot ceea ce se întâmplă în acest moment în societate.

"Ne trebuie umanitate! Nu se mai poate în acest fel"

Este incredibil că am ajuns în acest hal. Sigur că o să zicem "bun, este undeva în Dolj, într-un sătuc, sunt patru case izolate." Este tot o viaţă, este tot un copil care a murit în nişte condiţii... Dumnezeu ştie cu. Cum a fost şi în Botoşani - cazul acela cu unchiul de 32 de ani băut care şi-a violat nepoata şi apoi şi-a dat seama ce a făcut şi a omorât-o ca să acopere fapta. Absolut îngrozitor!

Trebuie făcut ceva. Este o vorbă românească - "nu ştie bărbatul ce ştie tot satul." Păi, tot satul ştie atunci când este o problemă într-o familie şi tace. Hai să nu mai tacă satul, hai să se ducă şi spre primar, şi spre cei care ar putea să facă ceva acolo în sat.

De fiecare dată, ne supărăm, ne revoltăm şi zicem că ne trebuie pedepse mai mari, ne trebuie legi. Nu! Ne trebuie umanitate! Trebuie să înțelegem că nu se mai poate în acest fel. Nu mai putem să închidem ochii când auzim că vecinul îşi bate copilul sau când nu ştiu care abuzează de nu ştiu ce copil. Uitaţi-vă la ceea ce se întâmplă! Este destul! Opriţi aceste brute!", a spus Sabina Iosub, în emisiunea Punctul de întâlnire, la Antena 3.

Raisa, fetița de 2 ani și jumătate, din județul Dolj, care a fost dată dispărută seara trecută, a fost găsită moartă, astăzi, la câteva sute de metri de casă.

Vezi și:  Raisa, fetița de 2 ani din Breasta, Dolj, a fost găsită moartă. Ancheta se complică: Suspiciuni asupra familiei și pista răzbunării cămătarilor 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel