Fete dispărute, Caracal. O fată a sunat la 112 și a spus că este ținută captivă. UPDATE: S-ar fi găsit rămășițe a patru cadavre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Noi detalii din cazul înfiorător din Caracal. Una dintre fete a sunat ieri la 112. 

UPDATE: S-ar fi găsit oase a patru cadavre. 

Fata a spus că este sechestrată. A intervenit STS și s-au făcut percheziții în mai multe case. Când au ajuns la casa mecanicului auto, au fost găsite mai multe rămășite ce par a fi umane. Se presupune că au fost tranșate și le-a fost dat foc. E posibil să fie mai mult de două cadavre. 

Detaliile sunt înfiorătoare. 

Iată ce spune Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR: 

- În data de 25, colegii mei din IPJ Olt au fost sesizați de părinții unei fete, în vârstă de 15 ani, că aceasta a dispărut în data de 24 de la domiciliu și n-a mai revenit, în zona municipiului Caracal. 

- În cauză, au fost efectuate trei percheziții, în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, în mod ilegal.

- În această dimineață, în urma unei percheziții la locuința unui bărbat de 57 de ani, mecanicul auto, au fost identificate mai multe rămășițe ce par a avea  origine umană. (...)

- La fața locului, se află un medic de la medicină legală. 

- Rămășițele vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, unde vor fi efectuate expertize pentru a se stabili dacă au sau nu origine umană. 

- În cursul acestei zile, cei de la Medicină Legală vor da un rezultat. 

- Bărbatul de 57 de ani e în custodia poliției și este audiat chiar în acest moment. 

Întrebat dacă sunt mai multe cadavre, purtătorul de cuvânt al IGPR nu a dat un răspuns clar, vorbind despre posibile rămășite umane, analizate la Medicină Legală. 

Vezi și: Fete dispărute, Caracal. Zvonuri înfiorătoare de la casa mecanicului auto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel