Data publicării:

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară/Pop Mamaia 2019 va fi organizat la Constanţa

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Cultura
WhatsApp
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Claudiu Palaz, a informat, luni, că a transmis acordul cu privire la organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară/Pop Mamaia 2019, în perioada 5 - 8 septembrie 2019, în parteneriat cu S.C. Electrecord Production SRL şi Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. 

Festivalul va fi organizat în zona Pavilionului Expoziţional din staţiunea Mamaia, urmând ca părţile implicate să se întâlnească pentru stabilirea detaliilor tehnice, a menţionat Palaz, într-un comunicat de presă. 'Aşa cum am promis, m-am implicat în reluarea şi relansarea evenimentului care a marcat cariera multor artişti sub denumirea de 'Festivalul de la Mamaia'. Îmi doresc ca ediţia 2019 a acestui festival să rupă blocajul în care se află acest eveniment cultural de ani de zile. Prin adresa nr. 588/02.05.2019, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi-a exprimat disponibilitatea de a acorda acestui eveniment patronajul. Acest fapt ne ajută în organizarea evenimentului dorit şi cunoscut nu doar de constănţeni, ci şi de întreaga ţară', se arată în comunicat.

Conform acestuia, CJ Constanţa a recuperat de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, în urma demersurilor făcute, certificatul de înregistrare a mărcii nr. 113293 - Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia. 'Aceşti paşi fiind realizaţi, mai rămâne foarte puţin pentru a debloca birocraţia şi a realiza Festivalul de la Mamaia. Sunt sigur că ministrul Culturii, Daniel Breaz, va urgenta semnarea protocolului de colaborare şi susţinere în vederea organizării Festivalului de la Mamaia ediţia 2019. Acordul de principiu este dat, mai rămâne doar să învingem, cum spuneam, BIROCRAŢIA. Fac apel pe această cale să nu se blocheze de niciun factor politic central organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, ediţia 2019, mai ales că această organizare nu implică financiar Consiliul Judeţean Constanţa', a declarat Claudiu Palaz, citat în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel