Ferma Dacilor: Analiza antropologică a celui de-al doilea copil mort în incendiu este gata. Rudele pot să ridice rămășițele de la serviciul de medicină legală
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Continuă investigațiile în dosarul Fermei Dacilor.   

Analiza antropologică făcută în cazul oaselor celui de-al doilea copil mort în incendiul de la Ferma Dacilor este gata. Rudele pot să ridice rămășițele de la serviciul de medicină legală.

Aceeași analiză s-a făcut inclusiv în cazul Caracal

Mai multe expertize au fost făcute în acest caz. În primul rând, vorbim despre analizele ADN care au identificat victima. În al doilea rând, pentru a fi siguri specialiștii au apelat și la o analiză antropologică care este făcută de Institutul Național de Medicină Legală. Aceeași analiză s-a făcut inclusiv în cazul Caracal. Este o expertiză care arată cu exactitate vârsta victimei, înălțimea victimei, astfel încât autoritățile să fie sigure că au găsit unul dintre copii, de 11 ani, care și-a pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor. 

Cei de la Serviciul de Medicină Legală din Prahova au emis deja acest un certificat privind decesul. Între timp, continuă activitățile în dosarul Firma Dacilor, mai exact mai multe expertize, fizico-chimică, pirotehnică și urmează ca patronul să fie din nou audiat, conform unei intervenții la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel