Fericire mare în familia Borcea! Are legătură cu gemenii!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Cristi Borcea trăiește unele dintre cele mai fericite zile din viața lui. A aflat că proaspăta lui soție, Valentina Pelinel urmează să îl facă din nou tătic, de această dat ă de gemeni!

Se pare însă că Borcea își dorea să aibă cu Pelinel și fetițe și iată că visul său i s-a îndeplinit! Cei doi îndrăgostiți au confirmat faptul că vor avea gemene, fapt ce l-a făcut pe omul de afaceri să fie în culmea fericirii și să dea o mare petrecere la un restaurant de fițe din București. 

(oar_w460)

“Sunt o mamă prezentă și conștientă și iubitoare”, a marturisit Valentina într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, atunci când am întrebat-o cum îi place să se definească ca mamă.

(oar_w460)

Valentina Pelinel a devenit doamna Borcea pe data de 12 septembrie, atunci când a pășit la Starea Civilă din Voluntari alături de bărbatul pe care îl iubește și cu care mai are un băiețel, pe Milan.

"Mulțumim nașilor noștri de cununie Irina și Marius Vizer. Ne-am dorit dintotdeauna să ne fie alături în cea mai importantă zi din viața noastră, așa cum au făcut-o încă de la începutul relației noastre. Vă mulțumim și suntem onorați că ați ales să ne fiți mereu aproape, la bine și la greu!", a fost mesajul postat de Valentina, pe 20 septembrie, pagina ei de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel