Fenomenul ”Vulpiţa”, explozie de audiență. Vaida: Realitatea nu trebuie cenzurată de nicio instituție din țară!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursa foto: captură video "Acces Direct" -  Antena 1
Sursa foto: captură video "Acces Direct" - Antena 1
Moderatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru DC News, despre popularitatea „serialului" dedicat vieții Vulpiței și a lui Viorel.

Moderatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru DC News, despre popularitatea „serialului" dedicat vieții Vulpiței și a lui Viorel.

„Noi trăim într-o pudicitate din asta națională, noi suntem niște pudici toți. Toți ridică ochii și îi dau peste cap. Aaa, Acces Direct cu Vulpița, dar cum? Când de fapt toți, dacă ar fi fost în locul meu, oricare altă televiziune concurentă ar fi abordat acest subiect exact cum fac eu. Vezi că merge și uite, are interes și priză la public, normal că-l faci un serial. Habar n-am câte episoade", a explicat moderatoarea Acces Direct.

Povestea a fost pe stilul Acces Direct

„Nu ne-am propus să facem asta niciodată, noi am fost cei care am abordat un subiect ce venea exact pe genul emisiunii Acces Direct, adică de a rezolva niște probleme ale unor oameni simpli, care nu știu unde să ceară ajutor, care nu au informații, care nu sunt ajutați de comunitățile locale. Sună la noi, ne spun despre ce e vorba, că-i vorba de violență fizică, de violență domestică, de agresare de copii, de violuri, habar n-am. Atunci, am tratat subiectul acesta exact ca pe un subiect de zi cu zi.

N-aveam de unde să știm explozia de audiență și interesul publicului. Tocmai de aceea, ne-am hotărât să facem un serial cu și despre viața reală a unor oameni din unul dintre cele mai sărace județe din Uniunea Europeană, județul Vaslui. Ei sunt exponenții unei categorii de public și cred eu că realitatea nu are voie și nu trebuie să fie cenzurată de nicio instituție din țara asta pentru n-am făcut decât să arătăm o realitate și lăsăm natura vieții lor să-și ducă cursul mai departe", a adăugat Mirela Vaida.

Lumea a fost extrem de interesată, așa că show-ul a continuat

„Lumea s-a arătat foarte, foarte interesată, repet. Din ce motive, asta trebuie să ne spună antropologii și psihologii, eu vă spun din punct de vedere al moderatorului. Producătorii și realizatorii sunt doar echipa care face emisiunea de mai mult de 10 ani de zile, eu sunt doar de 6 luni, eu vin într-un sistem gata așezat cu experiență și care știe cum se face treaba asta", a conchis moderatoarea.

Vezi întregul interviu în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel