Fenomenul TikTok și mobilizarea maselor. Protestul din Arad a avut aproape 100.000 de aprecieri / VIDEO
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 30 Martie, 22:37
WhatsApp
Fenomentul TikTok și mobilizarea maselor. Protestul din Arad a avut aproape 100.000 de aprecieri  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Mii de oameni au ieșit pe străzile marilor orașe din România și în această seară. Imaginile de la proteste au făcut furori pe TikTok.

Rețeaua de socializare TikTok a devenit tot mai populară printre tinerii din România. Deși este privită cu reticență de populația adultă, aceasta reușește să mobilizeze adolescenții printr-o propagare foarte puternică a mesajelor și imaginilor.

În această seară, în mai puțin de 3 ore de când a fost postat, un clip de la protestul anti-restricții din Arad a fost apreciat de aproape 100.000 de utilizatori ai aplicației. În imagini, se observă oameni care poartă cruci și coșciuge prin centrul orașului din vestul țării.

@otibunta

Impreuna pentru ARAD !!!! ????????????#Arad #iesitidincasa #protest #generatienoua

♬ sunet original - Valentin Popescu

Noi funcții ale aplicației TikTok au fost recent lansate, acestea fiind create pentru a scădea numărul de comentarii negative și abuzive, informează RT. Mai multe filtre vor controla conținutul comentariilor, iar o funcție îi va întreba pe utilizatori dacă nu vor să reexamineze ceea ce au scris înainte de a publica (vezi AICI). 

VEZI ȘI  -  Protestatarii din Arad mărșăluiesc pe străzi cu un sicriu și o cruce pe care scrie 'Guvernul'. Un camion a blocat circulația: Opriți-vă să nu vă oprim noi! - Video

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro