Fenechiu şi Adomniţei, demisii după rezultatele slabe de la referendum
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
MITING USL - BRASOV
MITING USL - BRASOV

Relu Fenechiu şi Cristian Adomniţei au luat decizia de a demisiona din conducerea PNL, după rezultatele slabe obţinute la referendum. Cei doi au luat decizia de a demisiona din Biroul Politic Central al PNL după prezenţa slabă care s-a înregistrat în judeţul Iaşi. Fenechiu îşi anunţase această decizie încă de săptămâna trecută.

"Am spus că, dacă judeţul Iaşi nu va fi între primele cinci în ţară ca prezenţă la vot, eu îmi voi da demisia din Biroul Central, lucru pe care l-am făcut. N-am avut o prezenţă mulţumitoare, a fost puţin sub 50%, şi aceasta este un motiv de analiză interioară în partid şi în USL. (...) Îmi asum răspunderea că nu am reuşit în judetul Iaşi să luăm peste 50% şi să compensăm noi lipsa de prezenţă de la Harghita, de la Covasna, din alte judeţe", a declarat Cristian Adomniţei.

Relu Fenechiu şi-a anunţat public demisia la un post local de televiziune din Iaşi, după ce în urmă cu două săptămâni declarase că va renunţa la toate funcţiile deţinute în partid în cazul în care Traian Băsescu va avea mai multe voturi împotriva demiterii, decât pentru demitere.

Deimisiile celor doi nu au fost îcă aprobate de BPC al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel