Fenechiu, PRECIZĂRI după momentul cu coniacul: Nu am băut, doar am arătat o ceșcuță
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Senatorul Partidului Național Liberal, Daniel Fenechiu, a făcut precizări după ce o înregistrare cu el din timpul dezbaterii legii carantinei a făcut înconjurul internetului.

VEZI AICI ÎNTREGUL MOMENT CU FENECHIU

Înregistrarea este evidentă, nimeni nu poate să o conteste. Există doar două precizări, fiindcă sunt două momente diferite. Momentul cu coniacul era o pauză, o pauză de 20 de minute, în care aveam o discuție cu membrii comisiei, în contextul în care câțiva colegi se retrăseseră să mai modifice un text, deci nu era în timpul votului. Era o pauză pur și simplu și nu aveam de unde să știu că e înregistrată pauza, nu e o practică în zona asta”, a zis Fenechiu, la Digi 24.

A fost doar o glumă cu o ceșcuță

Doi, nu am băut coniac, ci pur și simplu am arătat o ceșcuță. Se vede clar pe înregistrare, ci pur și simplu e o glumă. Era o glumă despre faptul că, la 1 noaptea, nu poți face legi, în contextul în care te-ai dus la ora la 14, la prânz”, a continuat senatorul Partidului Național Liberal.

Glumele din pauză au fost „gustate” de colegii de la UDMR și PSD

Era o atmosferă destinsă, fuseseră niște momente tensionate. (...) Cei care cred că un senator sau un deputat nu este tot om, nu este cuprins de oboseală sau nu poate face o glumă greșesc. Și noi suntem oameni, avem și noi păcatele noastre, avem și noi modul nostru uman de a reacționa. A fost o glumă nevinovată, după niște momente extrem de tensionate. (...) E o glumă evidentă, am avut o discuție cu profesorul Corbu, un vechi cunoscut, cu senatorul UDMR Császár și cu senatorul Ganea de la PSD. Dacă s-ar viziona întreaga înregistrare, ar fi cât se poate de evident”, a mai spus Fenechiu, despre momentul „de destindere, gustat de colegi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel