Femeile din viața lui Ben Affleck care i-au anulat și boicotat nunțile cu Jennifer Lopez
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@weddedwonderland)
Sursă foto: Instagram (@weddedwonderland)
Lui Ben Affleck i-au trebuit aproape două decenii pentru a se căsători cu aleasa inimii sale, Jennifer Lopez

Ben Affleck are o istorie încâlcită cu superba artistă Jennifer Lopez, cei doi săcătorindu-se într-o ceremoni privată din Las Vegas de curând. 

Mama actorului s-a opus primei nunți organizate cu Jennifer Lopez în 2003

Evening Standard relatează că au existat speculații conform cărora mama lui Ben Affleck, Chris, l-ar fi sfătuit să anuleze nunta cu Jennifer Lopez.

”Îi tot spunea să se gândească dacă va fi sau nu fericit să trăiască așa pentru tot restul vieții”, a dezvăluit un prieten. ”Și l-a întrebat dacă Jennifer este într-adevăr genul de femeie cu care se gândește să se căsătorească și cu care vrea să aibă copii.”

În septembrie 2003, înainte ca nunta lui Ben Affleck și Jennifer Lopez să fie anulată, lui Roger Friedman de la FoxNews.com i s-a spus de două ori că prietenii apropiați ai lui Ben au organizat o ”intervenție”, pentru a opri nunta lui cu J.Lo. În ceea ce privește cina lor de după anularea sărbătorii nupțiale de la The Ivy, Friedman spune că agentul lor comun, Patrick Whitesell, a sugerat-o ca o modalitate de a calma interesul presei care a devenit atât de intens. El adaugă că este o masă de afaceri, nu o întâlnire romantică, scriau tabloidele vremii, citate de Pop Dirt

Fiica actorului cu Jennifer Garner nu a venit la cea de-a doua nuntă cu Jennifer Lopez

Jennifer Garner a fost ”fericită” când Ben Affleck și JLo s-au logodit și a fost absolut uimită și chiar le-a transmis felicitări.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit, dar de la nunta lor a lipsit un membru cheie, Violet, fiica cea mare a lui Affleck, scrie Latest Page News. Pentru a arăta respect față de mama ei, Jennifer Garner, fiica cea mare a starului din producția ”Argo”, Violet, în vârstă de 16 ani, ar fi evitat nunta din Las Vegas de weekendul trecut.

O sursă a declarat pentru Page Six: ”Violet a rămas acasă pentru că este extrem de loială mamei ei”.

Sursa a mai susținut că Affleck a informat-o pe Garner despre ceremonie în ultimul moment.

”Ben i-a spus lui Jen despre nuntă, dar mi s-a spus că s-a întâmplat vineri, cel mai devreme. A fost planificat foarte, foarte puțin în avans și a fost în mare parte spontan. JLo a fost gata să se căsătorească din noaptea în care Ben a cerut-o în căsătorie. Ea a vrut să încheie acest lucru și să elimine orice șansă de despărțire cât mai curând posibil!”

Deși Violet nu a fost prezentă, au mai fost doi copii ai cuplului Lopez-Affleck: Sera, de 13 ani, pe care Affleck o împarte cu Garner și Emme, de 14 ani, pe care Lopez o împarte cu fostul soț, artistul Marc Anthony.

Actrița din pelicula ”Marry Me” a postat o fotografie cu Emme la nuntă pe 17 iulie. O sursă ar fi declarat pentru Page Six că Sera a fost prezentă. Cu toate acestea, nu a existat o explicație cu privire la motivul pentru care ceilalți copii ai lui Affleck, Sam, în vârstă de 10 ani, și Max, în vârstă de 14 ani și Emme, nu au fost prezenți la nuntă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele în Vegas

Starurile de la Hollywood Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la Las Vegas, a confirmat Lopez.

"Am reușit! Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare", a scris ea pe site-ul ei. Citește continuarea și vezi imaginile de la nuntă AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel