Femeie ucisă și aruncată pe autostrada A1. Principalul suspect, un cetățean turc, a fost reținut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un cetățean turc a fost reținut în cazul cadavrului găsit pe câmp, la ieșirea de pe A1.

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului femeii găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

VEZI ȘI: Cine ar fi femeia găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești. Psihologul criminalist Tudorel Butoi, scenarii despre motivul crimei

În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost audiat, după ce oamenii legii au efectuat acasă la el percheziții care au durat mai bine de 14 ore.

Reamintim că vinerea trecută a fost descoperit pe un câmp, în apropiere de autostrada A1, cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, a fost nevoie de expertiză genetică. După găsirea corpului, poliţiştii au anunţat că s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele cele mai apropiate de locul unde a fost găsit corpul victimei. 

Detalii despre victimă

Precizăm că victima ar fi o tânără în vârstă de 38 de ani pe nume Mirela care a dispărut de acasă pe 6 martie 2024, în Bucureşti. Sora femeii a povestit acum câteva zile că a primit un apel de la aceasta în care a anunţat-o că va întârzia, dar nu s-a mai întors acasă. Totodată, ea a afirmat că tânăra a plecat de bunăvoie de acasă și că nu părea supărată în acel moment.

După 24 de ore, atunci când a văzut că ea nu se mai întoarce la domiciliu, sora tinerei a mers la Poliţie şi a anunţat dispariţia femeii. Cadavrul a fost găsit pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești de către un trecător care a anunțat Poliția. Se presupune că rămășițele au stat acolo aproximativ o lună, până să fie găsite. Cercetările în acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel