Femeie suspectă cu CORONAVIRUS, la Buzău. VIDEO - CUM A FOST PRELUATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Autoritățile sanitare din Buzău sunt în alertă după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 și a spus că se simte rău. În Italia, femeia ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

În această seară, buzoianca a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se simtă rău, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță.

VEZI ȘI: Există posibilitatea ca în mai multe țări din Europa să fie CORONAVIRUS. Specialiștii din Italia, AVERTISMENT după ce ei au gafat-o

În Italia, buzoianca îngrijise de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste cumplită: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus, scrie Reporterbuzoian.

VEZI ȘI: De ce s-a răspândit Coronavirus în Italia: Greșeala FATALĂ

Purtând măști și costume speciale, membrii echipajelor SMURD și SAJ Buzău au ajuns la fața locului după aproximativ o oră și au preluat-o pe femie.

De asemenea, polițiștii prezenți la fața locului purtau măști medicale și au stat la o distanță considerabilă față de femeia suspectă de coronavirus. Până la sosirea echipajelor medicale, buzoianca a așteptat în picioare în stația de autobuz, purtând, la rându-i, o mască de protectie, mai scrie sursa citată.

VEZI ȘI: Coronavirus. Jurnalist din Buzău: Băi, tâmpiților!

Încă nu se știe dacă femeia va fi transferată la un spital din București sau dacă va fi dusă pentru a sta 14 zile în carantină la tabăra de la Arbănași, comuna Beceni.

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Prefecturii au convocat o ședință de urgență.

FOTO: Reporterbuzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel