Femeie lovită de metrou la staţia Unirii
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 15 Martie 2021, 19:22
WhatsApp
Incident la metrou
Incident la metrou
Incident grav la metrou, luni seara.

Incident la staţia de metrou Unirii. Potrivit România TV, o femeie care aştepta metroul în staţia Unirii s-a împiedicat şi a căzut chiar când trenul ajungea în staţie. Din fericire aceasta a fost scoasă repede de sub tren de către cei de la Metrorex, înainte ca cei de la pompieri şi descarcerare să ajugă acolo. Când au ajuns medicii, aceştia au preluat-o pe tânăra care este conştientă şi cooperantă.

În acest moment ea este dusă spre ambulanţă, unde i se vor acorda primele îngrijiri şi se va evalua starea în care se află şi apoi vor pleca la spital. Este o cădere accidentală, dar din fericire tânăra este conştientă. 

Ce a transmis Metrorex

"Astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informaţii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie", precizează reprezentanţii Metrorex într-un comunicat transmis Agerpres.

Din cauza acestui incident, circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. Metrorex precizează că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: "În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?