Data publicării:

Femeie în stare gravă, accidentată și abandonată pe șosea. Șoferul vinovat a dispărut

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Femeie în stare gravă, accidentată și abandonată pe șosea. Șoferul vinovat a dispărut / Foto: Pexels
Femeie în stare gravă, accidentată și abandonată pe șosea. Șoferul vinovat a dispărut / Foto: Pexels

O femeie din Olt a fost rănită grav în urma unui accident, iar șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs joi pe un drum judeţean din comuna Curtişoara, județul Olt, transmite Agerpres. Victima a fost abandonată pe șosea, asta pentru că şoferul autovehiculului care a lovit-o a fugit de la locul accidentului. El este acum căutat de poliţişti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban.

Femeia a fost găsită de niște șoferi 

Accidentul a avut loc joi dimineaţa, pe DJ 546, în comuna Curtişoara. Femeia a fost găsită inconştientă, întinsă pe stradă. Ea a fost observată de participanţii la trafic, care au și anunțat poliţia. Acum victima este spitalizată, în stare gravă. 

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia", a informat reprezentantul IPJ Olt.

Poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea maşinii şi şoferului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel