Data publicării:

Femeie de origine germană, sechestrată timp de 12 ani, în Franța. Ce au descoperit polițiștii în apartamentul în care era ținută

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
O femeie în vârstă de 53 de ani, de origine germană, a fost găsită, luni, de către poliție într-un apartament din Forbach, o localitate din nord-estul Franței, unde susține că a fost sechestrată din 2011.

Soțul ei, în vârstă de 55 de ani și cu cetățenie germană, a fost arestat și plasat în detenție preventivă, conform informațiilor furnizate de surse din cadrul poliției citate de AFP, scrie Agerpres.

Soția a fost descoperită într-o cameră goală, cu capul ras, subnutrită și cu fracturi, potrivit acelorași surse. Aceasta era ținută într-o încăpere cu grilaje, iar în apartament a fost găsit și un "banc de tortură". Ea a suferit fracturi la ambele picioare și la degete și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia, torturată de soț

Primele evaluări sugerează că femeia a fost probabil supusă torturii, conform surselor citate. Soțul ei a fost arestat și plasat în detenție preventivă de către poliția judiciară din Metz, conform relatărilor ziarului regional Le Républicain Lorrain.

Conform unei alte surse din poliție, femeia a reușit să sune la poliția germană, care ulterior a alertat autoritățile franceze. Acestea au intervenit în apartamentul din Forbach luni dimineață. Femeia a reușit să fure un telefon pentru a contacta autoritățile germane din Wiesbaden.

Conform ziarului Le Républicain Lorrain, apelul ar fi fost efectuat la sfârșitul zilei de duminică, "din locuința în care era ținută în condiții inumane de către partenerul ei".

În prezent, este în desfășurare o anchetă pentru infracțiuni de sechestrare, viol cu circumstanțe agravante, acte de tortură și barbarie, conform postului de televiziune BFMTV.

În apartament a fost descoperit un "carnet" în care bărbatul pare să fi notat faptele sale și momentele în care hrănea victima, potrivit informațiilor furnizate de postul de radio RMC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel