Femeie de 83 de ani, ucisă în propria locuinţă. Agresorul i-a furat un telefon şi 10.000 lei
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Orlea, a fost reţinut pentru omor calificat şi tâlhărie calificată, el fiind acuzat că în seara zilei de 11 decembrie a omorât o femeie de 83 de ani, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

"În fapt, s-a reţinut că, în data de 11.12.2019, în jurul orelor 20,00, inculpatul C.T. a pătruns fără drept în curtea locuinţei victimei C. E. din comuna Orlea, judeţul Olt, şi, profitând de starea de vădită vulnerabilitate, datorată vârstei victimei, respectiv 83 de ani, a agresat-o pe aceasta, lovind-o cu pumnul în zona feţei, după care a strangulat-o şi i-a sustras suma de aproximativ 10.000 lei şi un telefon mobil marca Motorola", precizează sursa citată.

Bărbatul a fugit de la locul faptei şi a fost depistat în trafic de către poliţişti, pe 14 decembrie, într-o maşină de ocazie. Femeia a fost găsită decedată în ziua de 13 decembrie, la domiciliul ei din comuna Orlea, iar legiştii au stabilit că victima a avut o moarte violentă.

Suspectul va fi prezentat instanţei, duminică, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vezi și: Bătrân legat, lovit și tâlhărit după ce a primit în casă un fals reporter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel