Urmărește emisiunea live
Femeie condamnată după ce și-a aruncat copilul la gunoi, într-o benzinărie din Satu Mare
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de nobu sato de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de nobu sato de la Pixabay
Femeia care a născut în toaleta unei benzinării din Satu Mare și și-a aruncat bebelușul într-un tomberon și-a aflat sentința. 

Andreea A., în vârstă de 30 de ani, a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare de către judecătorii Tribunalului Satu Mare, după ce și-a aruncat bebelușul nou-născut într-un tomberon de la benzinărie. 

De asemenea, ea va mai trebui să plătească și daune morale în valoare de 50.000 de lei. Femeia a fost condamnată fără acord de vinovăție, iar sentința nu este definitivă. 

În luna august a anului 2020, femeia a născut într-o benzinărie de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Ulterior, ea și-a aruncat fetița într-un tomberon plin cu dejecții umane. 

Surse judiciare spuneau pentru PresaSM că femeia venise din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea. În jurul orei 18.40, a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Un angajat al stației de carburanți a auzit plânsetul copilului și l-a salvat. 

După ce a adus pe lume bebelușul, femeia s-a urcat într-un autobuz spre Botoșani și, pentru că i s-a făcut rău, șoferul a sunat la numărul unic de urgență 112. Medicii și-au dat seama că femeia a născut recent și astfel, s-a făcut legătura cu nou-născutul abandonat la benzinărie. 

Fetița a fost salvată și se află în afara oricărui pericol. 

Glumă cu un nou-născut abandonat la gunoi, în Gorj

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Motru au fost sesizați de o femeie din comuna Samarinești, că fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-a relatat că a găsit un nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi de pe raza localității de domiciliu.

Copila a mai spus că bebelușul i-ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr o dubiță neagră, apoi a fugit.

„Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând și luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracțiuni și s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă. Minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a făcut o glumă către mama sa și nu se aștepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Fata a fost consiliată, iar mama ei nu a fost sancționată, deoarece a sunat la poliție cu bună credință, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel