Femeie condamnată după ce a distrus mașina unei polițiste care i-a întrerupt partida de amor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de succo de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de succo de la Pixabay
O femeie a fost condamnată de magistrații de la Judecătoria Rădăuți după ce a provocat distrugeri mașinii unei polițiste care i-a întrerupt partida de amor.

O femeie din Milișăuți, trimisă în judecată pentru ultraj după ce a provocat distrugeri mașinii personale a unei polițiste, a fost condamnată de Judecătoria Rădăuți la o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 ani de zile.

Margareta C. a mai fost obligată de judecători să achite daune materiale de 4.000 de lei polițistei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, scrie Monitorul de Suceava.

Fapta de ultraj a plecat de la un caz la care polițista de la Milișăuți a intervenit în timpul serviciului. Aceasta a făcut parte dintr-un echipaj care a verificat o sesizare de furt, dar a dat doar peste o partidă de amor.

Pe 27 octombrie 2020, în jurul orei 20.00, Poliția orașului Milișăuți s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie a distrus cu mai multe pietre și cu o pavelă din beton (rămasă pe parbrizul distrus) partea din față a autoturismului Audi A5 aparținând unei tinere agent de poliție de la Milișăuți. Mașina a fost avariată destul de serios la caroseria din față, în timp ce parbrizul a fost complet distrus. Prejudiciul a fost calculat la 4.000 de lei. Polițiștii au aflat în scurt timp cine a comis fapta, având și martori în acest sens.

Femeia a fost prinsă când făcea amor cu un tânăr, în apartamentul tatălui său 

Ulterior s-a stabilit că în aceeași zi, în jur de ora 16.30, echipajul de serviciu de la Poliția Milișăuți a fost sesizat prin 112 de către un localnic că în locuința sa, în timp ce el nu era la domiciliu, se aflau persoane suspecte, de etnie romă, probabil la furat.

Polițiștii din echipaj ajunși la fața locului (inclusiv agenta căreia i s-au provocat ulterior distrugeri la mașină) au constatat că fiul proprietarului face amor cu o femeie. A fost avertizată că nu are ce căuta în acea locuință fără acordul proprietarului și a început să facă scandal.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel