Femeie moartă în timpul nașterii. Caz șocant
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Femeia în vârstă de 22 de ani a cărei inimă s-a oprit timp de 68 de minune în timpul nașterii, s-a trezit din comă după două săptămâni, crezând că avea 13 ani. Nu își dădea seamă că este mamă a doi copii.

În timpul nașterii, femeia s-a întors către mama și logodnicul ei și le-a spus că îi iubește. După aceea, inima ei s-a oprit și a început să sângere grav în timpul nașterii.

Potrivit Daily Mail, Shannon, în vârstă de 22 de ani, nu a reușit timp de 2 săptămâni să își țină copilul în brațe, deoarece medicii au pus-o într-o comă indusă pentru a îi salva viața. 

Shannon, care a suferit un embolism cu lichid amniotic în septembrie anul trecut și la dat pe Nico în timp ce era inconștient, nu a reușit să-și țină bebelușul aproape două săptămâni în timp ce medicii i-au pus într-o comă indusă pentru a-și salva viața.

Deși familia ei a fost ușurată atunci când Shannon s-a trezit, rudele au fost devastate să descopere că tânăra mămică credea că este adolescentă și că nu și-a putut aminti că acum este mamă sau că are logodnic.

După șase săptămâni în spital, Shannon, din sudul Țării Galilor, se recuperează la casa mamei sale. .

Nicola a spus: "Am mers la spital în acea zi în septembrie așteptând să vină acasă cu un copil nou, dar este ca și cum am și un alt copil, pentru că Shannon are nevoie de multă grijă".

[citeste si]

Familia este de strângere de fonduri pentru a strânge bani pentru îngrijirea lui Shannon.

Shannon Everett poate să-l țină în brațe, în cele din urmă pe copilul său, Nico.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel