Femeia Scorpion. Daniela Simulescu, astrolog DCNews: Scorpionii iubesc cu pompierii! Suferă mult, dar nu se vede
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a vorbit despre femeile zodiacului și aspectele care le caracterizează în dragoste. Ce spune desre

"Eu am o vorbă: Scorpionii iubesc cu pompierii! Sunt atât de implicate, de devotate, problema e că nu vezi și nu îţi dai seama. Te iau prin învăluire, te testează. Femeile cu Luna în Scorpion vin dintr-un tipar emoțional pasiv-agresiv. Trăieşte totul prea intens, prea extremist. Este foarte greu pentru că modul acesta  de a jongla cu emoţiile nu este sănătos. Femeia cu Luna în Scorpion are perseverenţă, determinare. Are o nevoie de intimitate. Se complace.

Femeile cu Venus în Scorpion sunt posesive, geloase, suspicioase, au frică de trădare şi de a pierde. Iubesc ca eroinele din "Pe aripile vântului". Sunt eroinele acelea care suferă mult, dar nu se vede. Sunt şi nevrotice câteodată, sunt acaparatoare. Femeile cu Venus în Scorpion sunt foarte răzbunătoare. Simt orice durere la nivel dublu. Ori îţi arată, ori se detaşează şi de mâine nu mai exişti pentru ea. Totul este cu obsesie, intens, pasional", a spus astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel