Data publicării:

Femeia pe care actorul Tudor Istodor vrea să o premieze la final de 2023

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Tudor Istodor
Sursa foto: Facebook Tudor Istodor
Actorul Tudor Istodor, fiul Maiei Morgerstern, a reușit să își facă un nume cu greutate în lumea teatrului și cinematografiei din România. 

Întrebat dacă i-a scris lui Moș Crăciun în acest an, actorul a zis: „Nu i-am scris, dar dorința cea mai arzătoare ar fi să nu-mi aducă nimic și să mă inspire să reușesc să-mi îndeplinesc singur dorințele”.

Cum l-a surprins anul 2023

„M-a surprins că nu am făcut prea mulți kilometri cu motocicleta anul ăsta, nu am avut nicio tură mai lungă vara asta, dar am filmat la Groapa, și asta a fost și bucuria, și provocarea - să reușim într-un timp relativ scurt să filmăm tot acest volum și la calitatea pe care mi-am/ne-am dorit-o. Am întâlnit niște oameni cu care am rezonat, cu aceeași dorință de a face un serial cât mai bun, din toate punctele de vedere, și da, recunosc, la finalul filmărilor am fost trist”, a mai zis actorul.

Cine este femeia pe care actorul Tudor Istodor vrea să o premieze la final de 2023? Aflăm pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/craciunul-lui-tudor-istodor-femeia-pe-care-actorul-vrea-sa-o-premieze-la-final-de-2023-esti-minunata-nu-te-lasa-batuta-si-mergi-pe-drumul-asta-cu-incredere_35085.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel