Femeia cuprinsă de flăcări în Timișoara a murit la spital. Descoperire șocantă. Cine i-a dat foc și de ce
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Femeia cuprinsă de flăcări în Timișoara a murit la spital / Foto: Pixabay
Femeia cuprinsă de flăcări în Timișoara a murit la spital / Foto: Pixabay
Femeie cuprinsă de flăcări în Timișoara a murit la spital.

O femeie din Timișoara a ajuns la spital după ce a fost cuprinsă de flăcări. Incidentul s-a întâmplat ieri, 13 iulie, iar astăzi medicii au anunțat că aceasta a murit, transmite Realitatea Plus.

Inițial nu se știa ce s-a întâmplat,  dacă ea și-a dat foc sau a fost atacată. Potrivit martorilor, aceasta ar fi cunoscută cu probleme psihice și a ieşit arzând dintr-un bloc. Ea ar fi țipat că cineva i-a dat foc. Polițiștii au deschis o anchetă iar ulterior au descoperit că ceea ce a reușit să spună femeia aflată în agonie era de fapt adevărat. Chiar i-ar fi dat cineva foc într-o scară de bloc. 

VEZI ȘI: Femeie cuprinsă de flăcări în Timișoara. "Sunt imagini practic dintr-un film de groază!" - VIDEO

Suspectul, reținut de polițiști

Este vorba despre vecinul femeii,  un tânăr în vârstă de 22 de ani, student la Universitatea de Vest. El  și-a recunoscut fapta. Se pare că totul s-a întâmplat pe fondul unor conflicte mai vechi, grave și acelea.

În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe, pentru ca, ulterior, să fie trimis în judecată. Dosarul este și acum pe rolul instanței. El o lovise pe femeia pe care a incendiat-o cu doar o zi în urmă.

Tânărul a așteptat-o pe femeie în scara blocului, i-a turnat benzină pe haine și a aprins o brichetă. În pofida eforturilor medicilor, femeia a murit la spital. Ea suferise arsuri pe 90% din suprafața corpului. Acum tânărul a fost reținut.

Dragoș Boța: Sunt imagini practic dintr-un film de groază

Jurnalistul Dragoş Boţa a intervenit, marţi, în direct la Antena 3, unde a oferit mai multe informaţii despre acest incident şocant.

"Pe strada Bucureşti din Timişoara din scara blocului cu nr.15, în urmă cu aproximativ o oră, o femeie a ieşit în flăcări, arzând practic pe scări şi strigând ajutor. Femeia a ieşit din bloc, a ieşit în parcarea din apropiere şi a mai reuşit să meargă aproximativ 100-150 de metri, după care s-a prăbuşit. Vecinii au chemat ambulanţa. Între timp, femeia a susţinut că ar fi fost incendiată de un vecin, despre care martorii oculari spun că ar mai fi avut anterior conflicte cu acesta.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar în acest moment, criminaliştii sunt la faţa locului. Poliţia şi Jandarmeria au blocat întreaga zonă şi se fac cercetări. Sunt imagini practic dintr-un film de groază. Aici, pe asfalt se pot vedea urmele sângerânde lăsate de femeia în flăcări, iar vecinii sunt efectiv şocaţi de ce s-a întâmplat. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă într-adevăr, femeia a fost agresată, i s-a dat foc sau s-a autoincendiat", a declarat Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel