Data actualizării:
Data publicării:

Femeia cu floarea tatuată, identificată după 31 de ani de la moarte

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. SURSA: Freepik @vecstock
Foto cu caracter ilustrativ. SURSA: Freepik @vecstock
Floarea tatuată pe trupul unei femei a dus la identificarea acesteia la peste 30 de ani de la moartea violentă.

O femeie din Marea Britanie a fost identificată la peste trei decenii de la momentul în care trupul i-a fost găsit într-un râu din oraşul belgian Anvers, informează marţi DPA, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, cadavrul, descoperit în iunie 1992, aparţinea unei britanice în vârstă de 31 de ani, care fusese ucisă în mod violent, a indicat marţi biroul procurorului public din Anvers. Aceasta a fost identificată acum cu ajutorul familiei sale, care a recunoscut un tatuaj cu floare în fotografiile date publicităţii de autorităţi.

Interpolul, alături de poliţia germană, olandeză şi belgiană, a lansat în luna mai o campanie de soluţionare a 22 dosare rămase nerezolvate ale unor femei ucise. Operaţiunea ”Identifică-mă” a constat în publicarea pe internet a unor fotografii cu hainele şi obiectele personale ale victimelor.



La câteva zile de la lansarea campaniei, un membru al familiei victimei din Marea Britanie a contactat poliţia prin e-mail.

Britanica, mutată în Belgia cu câteva luni înainte de moarte

Femeia se mutase din Cardiff, Ţara Galilor, la Anvers, în februarie 1992, cu câteva luni înainte de a muri. Ultima dată când familia sa a primit veşti de la ea a fost printr-o carte poştală datată 6 mai 1992.

Informaţii şi fotografii suplimentare au fost folosite pentru a stabili cu certitudine identitatea femeii, a declarat biroul procurorului public. Căutarea unor posibili suspecţi continuă.

Citește și: Israelienii își scriu pe piele amintirea atacurilor mortale. "Steaua lui David", printre tatuajele preferate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel