Data publicării:

Femeia care și-a ucis socrii și sora după ce le-a dat să mănânce ciuperci otrăvitoare a fost arestată

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
O femeie suspectată că a ucis trei persoane cu ciuperci toxice în interiorul cărnii de vită Wellington a fost arestată.

La patru persoane li s-ar fi servit ciuperci cunoscute sub denumirea de capace mortale - care sunt responsabile pentru 90% din toate decesele legate de ciuperci toxice, scrie Sky News.

Acum o femeie suspectată că a ucis 3 membri ai familiei a fost arestată.

Erin Patterson, în vârstă de 49 de ani, a gătit masa la casa ei din Leongatha, un mic oraș rural din sud-estul Australiei, sâmbătă, 29 iulie.

Foștii ei socri Don și Gail Patterson, ambii în vârstă de 70 de ani, s-au numărat printre cei care au mâncat mâncarea despre care se suspectează că ar fi conținut ciuperci otrăvitoare.

La masă au fost și sora femeii, Heather Wilkinson, în vârstă de 66 de ani, și soțul ei, reverendul Ian Wilkinson, în vârstă de 68 de ani.

Toți patru s-au simțit rău în acea seară.

Sora și soacra femeii au murit aproape o săptămână mai târziu, vineri, 4 august.

Don Patterson a murit a doua zi, iar reverendul Wilkinson se află în stare critică la spital, dar este singura persoană care a supraviețuit.

Poliția din Victoria a confirmat că o femeie a fost arestată pe 2 noiembrie, ca parte a investigației privind moartea a trei persoane, care s-au îmbolnăvit în urma servirii mesei.

„Femeia va fi audiată acum de poliție, iar ancheta rămâne în curs”, a spus poliția.

„Nu am făcut nimic”, a spus ea în timpul anchetei.

Patterson a negat că ar fi greșit ceva, iar în august a izbucnit în lacrimi când a făcut primele declarații.

„Îmi pare atât de rău că și-au pierdut viața. Pur și simplu nu-mi vine să cred. Nu am făcut nimic, îi iubesc și sunt devastată că au plecat”, a spus ea.

Într-o declarație voluntară separată către poliție, Patterson a spus că a servit masa și le-a dat posibilitatea celorlalți să-și aleagă farfuriile. Ea a luat ultima farfurie și a mâncat puțină carne de vită.

Ea a spus că a suferit dureri grave de stomac și diaree după masă și a fost internată, adăugând că a fost transportată cu ambulanța de la Spitalul Leongatha la Centrul Medical Monash din Melbourne, pe 31 iulie.

Patterson a susținut că ciupercile folosite la prepararea mesei erau un amestec de ciuperci buton cumpărate de la un supermarket și ciuperci uscate cumpărate de la un magazin alimentar asiatic din Melbourne în urmă cu câteva luni, care erau într-un pachet etichetat manual.

Contrar primelor rapoarte ale poliției, cei doi copii ai lui Patterson au fost la cinema în acea zi și nu au fost expuși pericolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel