Femeia care a lovit doi polițiști în Sectorul 1 a intrat în arest la domiciliu (surse)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
O femeie a fost acuzată că a atacat agenți de poliție, într-un scandal generat de o parcare neregulamentară.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, femeia este cercetată pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Procurorii au declarat că incidentul a avut loc pe data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10:25, atunci când polițiștii din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția Sectorului 1 București, Secția 5 Poliție, au fost alertați prin intermediul numărului unic de urgență 112 cu privire la un conflict în curs între o femeie și polițiștii locali, generat de o parcare neregulamentară.

Potrivit procurorilor, femeia nu doar că a refuzat să coopereze cu forțele de ordine, dar a recurs și la acte de violență fizică împotriva agenților de poliție. Aceasta i-a lovit pe cei doi polițiști locali și a tras de hainele lor, provocându-le leziuni în zona feței și a corpului.

"În urma probatoriului administrat, s-a constatat că inculpata a exercitat acte de violență împotriva a doi agenți de poliție din cadrul Poliției Locale Sectorul 1 București, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri și lovituri în zona feței și a corpului", au transmis procurorii.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată Judecătoriei Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit surselor Antena 3-CNN, femeia ar fi intrat în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel