Femeia care a "înviat" în sicriu. Cum explică poliția cazul bizar din Bihor și care este starea victimei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie de 76 de ani din Bihor a fost considerată moartă timp o zi, după ce un polițist a găsit-o într-o încăpere neîncălzită din locuință. Reprezentanții IPJ Bihor au oferit explicații despre acest caz bizar.

Femeia din Bihor a fost considerată moartă timp de o zi, iar rudele se pregăteau deja de înmormântare după ce un polițist sosit la fața locului a spus că victima nu mai are puls. Totuși, bătrâna și-a revenit în simțuri atunci când era așezată în sicriu. Alina Frăcuță, comisar șef de poliție al IPJ Bihor, a explicat cum s-a produs acest incident bizar.

"Pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat a fost demarată o anchetă sub supravegherea unui procuror pentru comiterea infracțiunii de comitere a infracțiunii de neglijență în serviciu. Vor fi efectuate verificări și prin biroul intern. Din primele date pe care le avem, în 19 noiembrie șeful de poliție din comuna Bratca ar fi fost sesizat de un localnic din Beznea că nu a a mai văzut-o pe vecina acestuia de aproximativ 4-5 zile. Un polițist care se afla în patrulare s-a deplasat la adresa femeii și a găsit-o pe aceasta căzută într-o cameră a locuinței. Polițistul a luat legătura cu medicul de familie care i-a relatat că femeia se afla în evidența sa cu diverse afecțiuni și că se va deplasa la fața locului pentru a o vedea. Din datele pe care le am, medicul de familie nu s-a mai deplasat la domiciliul femeii. A doua zi la nouă dimineața rudele femeii au observat că aceasta prezenta semne vitale și au apelat la 112 și femeia fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În acest moment starea femeii este stabilă. S-a trezit, comunică, respiră și nu este intubată. ", a declarat Alina Frăcuță în direct la RealitateaPlus.

Totodată, Liciniu Venter, managerul SAJ Bihor, a explicat că în mod normal în astfel de cazuri trebuie chemat și un echipaj al ambulanței pentru ca medicii să constate care este starea victimei, doctorii fiind în măsură să constate decesul unei persoane.

VEZI ȘI: Bihor: O femeie „a înviat” în timp ce era așezată în sicriu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel