O femeie care a comandat o lampă a primit un... mic dejun: Am realizat că lampa era comestibilă când au apărut furnicile! / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
Sursa foto: Captura video TikTok
Sursa foto: Captura video TikTok
O femeie a trăit o adevărată comedie de erori când a comandat o lampă în formă de croissant de pe platforma chineză Temu, doar pentru a descoperi că, în loc de un decor simpatic pentru casă, a primit un produs... delicios, dar complet nefuncțional.

Incidentul amuzant a făcut furori pe TikTok, atrăgând peste 1,5 milioane de vizualizări, relatează Metro.co.uk.

TikTok-erița „Froginahatgirl” a povestit că a comandat lampa-croissant ca un cadou drăguț pentru o prietenă, dar suspiciunile au început să apară când a observat că sub „lampă” se adunaseră furnici. „Am venit obosită acasă și am văzut că furnicile roiau în jurul lămpii. M-am gândit: De ce ar fi furnicile atât de atrase de un croissant fals?” a povestit ea râzând.

Un mister „delicios” rezolvat prin mușcătură

Pe măsură ce investiga, lucrurile deveneau tot mai clare. Cu „lampa” în mână, Froginahatgirl a observat o mică gaură prin care furnicile intrau, sugerând că în interior ar putea fi... un croissant adevărat! Momentul adevărului a venit când a decis să facă un test final: a mușcat din „lampă”.

@froginahatgirl

Pls explain temu

♬ original sound - froginahatgirl

Concluzia? „E mâncare!”, a spus ea amuzată, în timp ce bucăți de aluat cădeau din produsul primit.

Acest incident a pus Temu din nou în lumina reflectoarelor, după ce platforma a fost deja criticată pentru produsele sale de calitate îndoielnică. Și de data aceasta, se pare că lampa-croissant a fost „prea reală” pentru a fi un decor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel