Femei goale pe Facebook pentru a salva o tânără de la moarte - FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mai multe femei s-au pozat topless și au postat pozele pe Facebook în semn de susținere pentru o tânără de 19 ani care a fost condamnată la moarte.

Amina, o tunisiancă de 19 ani, a aderat la grupul internaţional de protestatare topless Femen, la începutul lunii martie. Ea a postat pe Facebook o poză topless, alături de mesaje ostile, jignitoare la adresa societăţii tunisiene, scrie rtv.net.

A apărut şi într-o emisiune de televiziune, cu faţa blurată pentru nu i se recunoaşte identitatea şi a vorbit despre ce a determinat-o să se alăture Femen.

"Trupul meu îmi aparţine şi nu este destinat să slujească pe nimeni”, a scris Amina pe contul ei de Facebook, mesajul fiind însoţit de o poză topless. În altă fotografie, Amina apare făcând un gest indecent şi are scris pe trup: "Fuck your morals".

Autorităţile tunisiene au fost revoltate de atitudinea tinerei. Șeful Comisiei pentru Promovarea Virtutilor şi Prevenirea Păcatului din Tunisia, predicatorul islamist Almi Adel, a cerut ca fata să fie ucisă cu pietre.

Amina a dispărut însă şi, potrivit digitaljournal.com, ea ar fi fost internată de către membrii familiei sale într-un spital de psihiatrie, după cum a informat lidera grupului Femen din Paris, Ina Sevcenko, citată de acelaşi blog.

Pe internet mai multe femei s-au pozat topless pentru a o susține pe Amina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel