Felix Rache, moment incredibil petrecut în direct: O să intre cu breaking news
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia Optică" de la Antena 3, a povestit cum a dat nas în nas cu celebritatea, un moment pe care nu îl va uita prea curând.

"Intr-o zi de duminica, sunt rugat de foștii mei colegii sa merg la o emisiune. Eram la inceputurile in televiziune, am acceptat cu drag, zălod, bucuros ca mă bagă lumea in seamă. Începe emisiunea, subiect pretentios: ce facem cu România, unde o mutam, că pe aici nu e de trăit.

Ai mei sigur erau mândri de mine, dar belesc ochii cat cepele: tipului din fata mea, realizatorului, ii curgea sânge din nas, o dunga groasa, nu un firicel. In mintea mea toate se întâmplau cu repeziciune, eram in direct, vorbeam si in acelasi timp ma gândeam sa cer publicitate, ca sa-l ia Salvarea pe om. Si colegul, genul rezistent, se ștergea la nas cu servetele, si-mi tot adresa intrebari. Sa-l vezi pe unul dat cu rosu pe fata, cum isi dau copiii cu ruj, nu mi-a fost usor. Trebuia sa-i răspund, nu puteam sa ma balbâi, scuza că sunt gravidă si am limba inclestată nu mă prindea.

Băi bro, si ala cu sângele la nas avea chef de vorba, ca m-am gândit la un moment dat ca o sa moara in direct din lipsa de lichid de bârnă, de roșu in bot. Mi-am dat cu presupusul, ca daca e să crape, in momentul in care se prelinge sub masa, producatorul o sa intre cu breaking news, că unul de-ai noștri a murit la datorie. Părea că celebritatea mă gasise intr-o zi de duminica, cand familiile sunt la masă, intre ciorba si pireul cu friptura.

Dupa zece minute, timp in care colegul de platou a pierdut o găleata de sânge, disperat ca nu mai are de unde, omul a cerut publicitate, dar mai inainte si-a luat un la revedere sec de la mine. A ales sa rămână singur in direct, că daca tot era sa moară, să nu împartă celebritatea. Din fericire trăiește si astazi, dar nu-l cunoaște nimeni in piață, un anonim de weekend", a povestit Felix Rache pe blogul său.

VEZI ȘI: Felix Rache face praf o vedetă PRO TV: Te strică anturajul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel