Feli este cameleonică! Trage cu arma în „Rațele și Vânătorii”!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
La scurt timp după ce a anunțat că va fi mamă, Feli lansează piesa „Rațele și Vânătorii”, piesa copiilor de ieri și a adulților de azi.

Feli transpune jocul copiilor de altădată într-o poveste despre iubire. 

„„Rațele și Vânătorii” este una dintre piesele mele preferate de pe primul meu album, „Eu sunt Feli”. Atunci când am scris această melodie, am simțit nevoia să descriu iubirea printr-un joc”,  spune artista.

“Îmi doream foarte tare să mă joc. Cel mai mult mi-a plăcut rolul de tocilară, mi-a dat voie să fiu cât de copil am vrut - să mă strâmb, să mă alint...eu sunt copilul veșnic”, povestește râzând Feli. 

Ascultați aici noul single al artistei:

Piesa „Rațele și Vânătorii „face parte de pe albumul „Eu sunt Feli”, lansat anul trecut pe scena teatrului Metropolis, în cadrul unui eveniment impresionant și foarte emoționant. 

Primul album al artistei care este disponibil pentru download pe Itunes (http://apple.co/2iVWXsl) conține piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care „Bună de iubit”, "Acasă", „Creioane colorate”, „Timpul” sau „Va urma”.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limbă spaniolă a celebrei piese „La Boheme”. „Timpul”,  scris de Feli împreună cu Vlad Popescu și Șerban Cazan în studiourile Hahaha Production, a fost jumătate de an în Top 10 pe radiourile din România.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel