FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. IRINA BEGU și MONICA NICULESCU au câștigat meciul decisiv de "DUBLU"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Irina Begu și Monica Niculescu au câștigat meciul de "dublu" și au adus punctul decisiv pentru România în confruntarea cu Spania din Fed Cup. Tricolorele s-au impus cu 3-2 la general și s-au calificat în barajul pentru accederea în Grupa I Mondială a Fed Cup, din care fac parte cele mai bune opt națiuni ale lumii.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a reușit un meci incredibil împotriva cuplului Garbine Muguruza/Medina Garrigues, de care a trecut în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-2, după aproape o oră și jumătate de joc.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. La finalul primei zile, scorul confruntării România - Spania era 1-1, iar ziua de duminică a început cum nu se putea mai prost pentru "tricolore". Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, însă Irina Begu a jucat fantastic și a trecut de Soler-Espinosa, amânând deznodământul pentru partida de "dublu".

Vezi și: Fed Cup: Begu o învinge pe Espinosa! Totul se decide la "dublu"

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Nici meciul de dublu nu a început prea bine, iar Irina Begu și Monica Niculescu s-au văzut conduse după primul set de perechea iberică Garbine Muguruza/Medina Garrigues.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Româncele au revenit extraordinar şi au jucat perfect în următoarele două seturi, pe care și le-au adjudecat clar, împinse de la spate de un public senzațional.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. România învinge Spania cu 3-2 la general și se califică în barajul pentru accederea în Grupa I Mondială. Adversarul "tricolorelor" se va trage la sorţi marţi.

Citește și: Cum explică Simona Halep înfrângerea cu Muguruza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel