FCSB - U Craiova 1948. Becali: Ne-a curățat iar! I-am spus lui Meme că ne trebuie altul! - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FCSB a remizat dramatic cu FC U Craiova 1948, scor 2-2, partidă în care a încasat goluri după erori individuale comise de Valentin Crețu și de portarul Andrei Vlad.

După meci, Gigi Becali, a menționat că echipa a fost 'curățată iar' de Valentin Crețu, căruia i-a adus reproșuri și Mihai Pintilii. Becali a dezvăluit că i-a transmis lui Mihai Stoica faptul că este nevoie de un alt fundaș dreapta.

'Ratăm că așa a fost să fie. Eu eram nemulțumit dacă nu juca echipa. Crețu ne-a curățat iar. Chiar am vorbit cu Meme și i-am spus că ne trebuie alt fundaș dreapta, trebuie să găsim altul. Oaidă a făcut un fault care nu avea niciun sens. O să vină ăsta de la Botoșani, Edjouma, și o să rezolvăm problemele la mijloc, că acolo aveam cele mai mari probleme.', a spus Becali.

'E mai bun decât Oaidă și decât Șut. A greșit Crețu, dar noi am luat gol doi contra patru. Șut era acolo. Oaidă a jucat inter și a dat toate pasele numai în spate, în spate, în spate, în spate. Noi ne-am dat două autogoluri, autogol Crețu, autogol Vlad. Nu l-am criticat pe Vlad, e portar valoros, doar că a greșit acum. El se gândea la altceva, dormea. El are momente de-astea când i se fură memoria. Memoria lui, atenția lui se duc în nori. De ce să fiu supărat? Eu sunt supărat când nu joacă echipa', a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

FCSB rămâne la opt puncte în spatele CFR-ului, după egalul cu FC U Craiova

Dacă o învingea pe FC U Craiova 1948, FCSB s-ar fi apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj, care a remizat cu CS Universitatea Craiova în această etapă, scor 1-1. După 24 de runde, CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de opt puncte.

VIDEO

Citește și: Becali i-a uimit pe jurnaliștii de la New York Times: Am declarat că sunt cel mai bogat din lume / Păi, cum? - Video

George Becal i-a surprins pe jurnaliștii de la New York Times, atunci când a vorbit, într-un interviu, despre averea sa. Patronul FCSB-ului a explicat că nu s-a referit la averea materială, ci la cea spirituală. Vezi știrea inițială și video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel