FCSB - ȚSKA Sofia. Becali își critică jucătorii: Se dau șmecheri! Cu danezii, dacă jucăm așa, ne spulberă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este extrem de nemulțumit de echipa sa, după victoria cu bulgarii de la ȚSKA 1948.

Gigi Becali spune că 'jucătorii se dau șmecheri', iar dacă echipa se va prezenta la fel și în meciurile următoare 'danezii ne spulberă'.

'Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost ca în campionatul intern. Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva. Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei. Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii, dacă jucăm așa, ne spulberă.

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?

Nu am nicio perspectivă la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic.... dar nu știu. Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!', a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Citește și: Florinel Coman (FCSB) a spus care va fi cea mai mare problemă la returul cu ȚSKA Sofia din Conference League

FCSB a învins echipa bulgară ŢSKA 1948 cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul Naţional Vasil Levski din Sofia, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League la fotbal. Meciul din manşa secundă va avea loc pe data de 3 august, la Bucureşti, pe Stadionul 'Arcul de Triumf' (ora 21:30), urmând să fie arbitrată de albanezul Juxhin Xhaja.

Dacă va trece de bulgarii de la ŢSKA 1948, FCSB va avea o adversară dificilă în turul al treilea preliminar al competiţiei, vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland. Roş-albaştrii ar urma să joace primul meci pe teren propriu, în data de 10 august, iar manşa secundă în deplasare, pe data de 17 august. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel