FCSB se mai desparte de un jucător, după numai șase luni: Adrian Stoian
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
FCSB a mai reziliat un contract al unui mijlocaș care nu a confirmat, deși a venit în urmă cu doar șase luni.

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, marţi, rezilierea contractului cu mijlocaşul Adrian Stoian (28 de ani), după doar şase luni de la legitimarea sa.

'FCSB anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Adrian Stoian, jucător ajuns la echipă în ianuarie 2019. Clubul nostru îi mulţumeşte mijlocaşului în vârstă de 28 de ani şi îi urează mult succes în continuare', informează FCSB pe site-ul său oficial.

Stoian - transferat din Italia

Stoian, care în prima parte a sezonului evoluase la gruparea din Serie B Crotone, a semnat la 16 ianuarie 2019 un contract valabil până în vara anului 2022 cu FCSB. El nu a apucat însă să evolueze prea mult, îmbrăcând tricoul grupării conduse de Gigi Becali de două ori în şase luni: 51 de minute în meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi (scor 1-1) şi 49 de minute în partida din deplasare cu FC Voluntari (scor 2-2). Pentru Adrian Stoian (născut în 11 februarie 1991) aceasta a fost prima experienţă la nivel de seniori în România.

Mijlocaşul a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu. În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara anului 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi doua meciuri pentru echipa naţională a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel