FCSB - Rapid, rezultat final
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
FCSB-Rapid livescore
FCSB-Rapid livescore
FCSB - Rapid se joacă sâmbătă seara pe Arena Națională, începând cu ora 20:30. Meciul poate fi urmărit în format livescore pe DCNews.ro. 

FCSB - Rapid, livescore: 1-2. Rezultat final. 

min 66. Gol FCSB! Dawa reduce din diferență și este așteptat un final de meci foarte intens. 

min 45! Gol pentru Rapid! Fundașul Paul Iacob marchează al doilea gol al Rapidului 

min 39. Gol Rapid. Papeau înscrie pentru Rapid după ce a driblat toată apărarea FCSB-ului.

A început meciul. 

Iată echipele de start: 

FCSB: Târnovanu - Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru - Al. Băluță, A. Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu,Miculescu, Lixandru, Cr. Ganea, D. Rotariu, Djokovic 
Antrenor: Elias Charalambous 

Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Oaidă, Al. Albu, Papeau - Funsho, B. Valle, Al. Ioniță II 
Rezerve: Drăghia - Dr. Grigore, I. Cristea, Onea, Kait, Cîrjan, Pănoiu, El Sawy, Al. Stan 
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB - Rapid. Avancronica meciului

FCSB ocupă în prezent locul 1 în clasament, cu un total de 31 de puncte acumulate în această stagiune. Ei au reușit să obțină nouă victorii, patru egaluri și au suferit doar o singură înfrângere. Mai mult, pe teren propriu, FCSB a demonstrat o formă solidă, înregistrând patru victorii și două remize, fără a cunoaște gustul amar al înfrângerii.

În ultimul meci din campionat, FCSB a remizat 2-2 împotriva echipei Petrolul, după ce a condus cu 2-0. Florinel Coman, care se numără printre jucătorii cheie ai echipei, conduce clasamentul golgheterilor cu șase pase decisive, iar Darius Olaru ocupă locurile trei-cinci, la egalitate, în clasamentul golgheterilor, cu șase goluri marcate. 

Rapid București se află pe locul trei în clasament, cu un total de 26 de puncte, într-un progres permanent de când echipa a fost preluată de omul de afaceri Dan Șucu. Rapidul a adunat șapte victorii, cinci egaluri și au suferit două înfrângeri în această stagiune. În meciurile din deplasare, Rapid a obținut două victorii, trei remize și a suferit o înfrângere. În ultimul meci, Rapid București a învins pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. 

În ceea ce privește întâlnirile anterioare directe dintre cele două echipe, în ultimele cinci meciuri din competiție, FCSB a reușit să obțină două victorii, în timp ce Rapid București s-a impus de trei ori. Ultimul duel între cele două rivale a avut loc în mai 2023, atunci când Rapid București a învins categoric cu scorul de 5-1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel