FCSB - Rakow, rezultat. Roș-albaștrii au ajuns la două înfrângeri în stagiul de pregătire din Antalya
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Echipa de fotbal FCSB a fost învinsă, luni, cu scorul de 4-1 (3-0) de Rakow Czestochowa, ocupanta primului loc în campionatul Poloniei şi fosta echipă a lui Deian Sorescu, în cel de-al doilea său meci amical desfăşurat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya (Turcia). 

Conform paginii de YouTube a clubului polonez, golurile au fost înscrise de Billel Omrani (minutul 69) pentru FCSB, în timp ce pentru Rakow Czestochowa au marcat Bartosz Nowak (minutul 16), Vladislavs Gutkovskis (minutul 20), Ivi Lopez (minutul 26) şi Fran Tudor (minutul 90).

FCSB a început partida în următoarea componenţă: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic - Şut, Oaidă, D. Olaru - Cordea, Omrani, Oct. Popescu. În repriza secundă au mai intrat Tudor, Toma, Ciobanu şi Radaslavescu.

Fundaşul român Bogdan Racoviţan a fost integralist la Rakow. Aceasta este a doua partidă amicală a formaţiei roş-albastre în Antalya, după eşecul cu formaţia poloneză Pogon Szczecin de duminică, scor 0-2.

FCSB nu va mai disputa niciun meci de verificare în Turcia până la întoarcerea în ţară programată la 20 ianuarie. Echipa de fotbal FCSB va disputa prima partidă oficială din 2023 în 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 22-a a Superligii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel