FCSB, executată de Nicuşor Dan pentru folosirea Arenei Naţionale. Becali, reacţie: El nu poate, mă, săracul...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
ALPAB o va executa pe FCSB, după ce echipa lui Becali nu a plătit pentru folosirea Arenei Naţionale. 

FCSB va fi executată de ALPAB pentru că a folosit Arena Națională și nu a plătit un milion de lei, potrivit unei hotărâri definitive, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El nu recunoaște înțelegea făcută de FCSB, care a dorit să compenseze banii cu lucrări la gazon.

„Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea  Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB”, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Edilul spune că FCSB invocă o înțelegere cu municipalitatea.

„FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, conchide Dan, conform Mediafax.

Gigi Becali spune că FCSB nu are datorii la Primărie

"Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis 'Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie'. Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești, mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan... Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali pentru Gsp.ro.

În vara lui 2017, Gigi Becali a anunțat că are o înțelegere cu Primăria Capitalei (n.r. la acea vreme condusă de fina lui, Gabriela Firea), pentru înlocuirea gazonului.

"O să punem câte 200.000 de euro eu și Primăria ca să schimbăm terenul. Suma cu care contribuie FCSB va fi scăzută ulterior din chiria pe care ar trebui s-o achităm", afirma atunci Gigi Becali, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel