FCSB - CFR, arbitrii străini. DECIZIE de ultimă oră în meciul care decide titlul
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
FCSB a depus, luni dimineaţă, cerere ca meciul cu CFR Cluj, de duminica viitoare de pe Arena Naţonală, să fi arbitrat de arbitri străini. CFR Cluj e de acord şi a răspuns afirmativ cererii vicecampioanei, scris, dar şi prin vocea lui Bogdan Mara, oficial al echipei din Gruia.

Da, am primit o cerere de la FCSB prin care solicită un arbitru străin. Noi suntem de acord, dar vrem să fie din primele cinci campionate al lumii şi să aibă ecuson FIFA. Astfel nu vor mai exista scandaluri dacă apar greşeli.

Nu ştiu ce vrea FCSB. În cererea anterioară, la care am şi răspuns, FCSB a spus că pot fi arbitri din Israel, Polonia sau Bulgaria. Noi credem că arbitrii români sunt mai valoroşi. Aşa că poate fi un arbitru român sau unul cu un nivel ridicat, ca să nu mai existe discuţii. Dacă nu se acceptă condiţiile noastre, sper ca FRF să delege un arbitru competent", a spus Mara, la Digi Sport, potrivit Prosport.

Totul a pornit după greşeala făcută de Ovidiu Haţegan la meciul CSM Poli Iaşi - CFR Cluj, 1-1 în Copou. Atunci, centralul din Arad a acordat uşor un penalty contestat de toată lumea. FCSB a mai cerut o dată arbitri străini în acest sezon, tot la meciul cu CFR, însă atunci ardelenii au refuzat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel