FC Botoșani caută ”salvarea” de la retrogradare. Valeriu Iftime: E un pas bun, dar nu e suficient
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
FC Botoșani a învins Poli Iași în etapa a doua din playout și face un pas mare spre locurile de baraj.

Pentru FC Botoșani au marcat Enzo Lopez și Victor Dican în meciul cu Poli Iași. Victoria botoșănenilor în derby-ul Moldovei a dus și la demiterea lui Leo Grozavu de pe banca celor de la Poli Iași. Antrenorul a fost înlocuit rapid cu Tony da Silva, fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

Citește și: Tehnicianul Leo Grozavu, demis de Politehnica Iași: Rămânem prieteni

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, spune, însă, că nu e nimic rezolvat încă, deși recunoaște că victoria împotriva lui Poli Iași, coroborată cu rezultatele negative înregistrate de Dinamo și FC U Craiova, o apropie pe FC Botoșani de locurile de baraj.

”E un pas bun făcut duminică, pentru că Iașiul este o contracandidată. Este foarte important să se lege victoriile. Suntem pe ultimul loc încă, deci nu am făcut încă nicio istorie. E un pas bun, dar nu e suficient. Dacă ne bate UTA vineri, nu am făcut nimic. Trebuie să facem 4 victorii de acum încolo ca să avem șanse la un loc de baraj.

În afară de Voluntari, trei dintre contracandidate s-au încurcat. E interesantă lupta asta. A fost o etapă bună pentru noi, dar nu atât de bună încât să uităm că suntem ultima clasată”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru DC Sport.

Care sunt sportivii care fac parte din ”echipa ideală” citiți pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel