FC Barcelona a umilit-o pe Real Madrid pe Bernabeu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Aubameyang, bătut de hoți în propria casă. Atacantul Barcelonei a fost victima unui jaf violent
Aubameyang, bătut de hoți în propria casă. Atacantul Barcelonei a fost victima unui jaf violent
FC Barcelona a învins-o categoric pe Real Madrid, cu scorul de 4-0 (2-0), duminică seara, chiar pe stadionul Santiago Bernabeu, în derby-ul fotbalului spaniol, desfăşurat în etapa a 29-a din La Liga. 

Barca nu mai câştigase în El Clasico de 1.113 zile, precedentul succes al catalanilor datând din 2 martie 2019, când învingeau la limită, 1-0, printr-un gol înscris de croatul Ivan Rakitic. În cele şase meciuri disputate de atunci, echipa blaugrana a obţinut un singur rezultat de egalitate.

Duminică seara, Barca a câştigat la toate capitolele confruntarea cu Real, marcând de patru ori, prin gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang (29, 52), Ronald Araujo (38) şi Ferran Torres (47). Echipa antrenată de Xavi Hernandez a mai ratat şi ocazii mari de gol: Aubameyang (12) a tras din 7 metri dar a respins Courtois, Ferran Torres a şutat din marginea careului, puţin pe lângă poartă (18), acelaşi Aubameyang (35) a trimis un şut, dar belgianul Courtois a fost din nou la post, Ferran Torres a ratat singur cu portarul (46), Aubameyang a irosit o şansă uriaşă din 6 metri, Courtois a respins şutul lui Ferran Torres (64), Dembele a trimis pe lângă poartă din mijlocul careului (73), Courtois a fost la post la voleu lui Depay (78).

Vezi și: Lovitură pentru Real Madrid înaintea derby-ului cu FC Barcelona. Benzema ratează „El Clasico”

Real a arătat ca o echipă în degringoladă, mai ales în apărare, singurele ocazii notabile fiind create de Valverde (7), Rodrygo (61) şi Alaba (79), însă de fiecare dată portarul ter Stegen s-a remarcat.

În faţa a 60.017 spectatori au evoluat echipele: Real Madrid: Thibaut Courtois - Daniel Carvajal (Mariano Diaz, 46), Eder Militao, David Alaba, Nacho Fernandez (Lucas Vazquez, 64) - Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos (Eduardo Camavinga, 46) - Federico Valverde, Vinicius Junior - Rodrygo (Marco Asensio, 64). Antrenor: Carlo Ancelotti.

FC Barcelona: Marc-Andre ter Stegen - Ronald Araujo, Gerard Pique, Eric Garcia, Jordi Alba (Dani Alves, 86) - Frenkie de Jong (Gavi, 71), Sergio Busquets, Pedri (Nico Gonzalez, 86) - Ousmane Dembele (Adama Traore, 80), Pierre-Emerick Aubameyang (Memphis Depay, 71), Ferran Torres. Antrenor: Xavi Hernandez. Arbitru: Juan Martinez Munuera (Agerpres).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel