FC Argeş a cumpărat în totalitate drepturile federative ale jucătorului Alexandru Işfan
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Imagine din partida FC FCSB - FC Argeş, scor  4-0
Imagine din partida FC FCSB - FC Argeş, scor 4-0
Clubul de fotbal FC Argeş a anunţat, marţi, că a cumpărat în totalitate drepturile federative ale jucătorului Alexandru Işfan, de la CS Mioveni.

"O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeş: Alex Işfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluţiilor foarte bune din acest debut de campionat şi să construim o echipă puternică la Piteşti!", este mesajul postat de primarul Piteştiului, Cristian Gentea, pe contul său de Facebook. Gentea este membru fondator al clubului.

În vârstă de 22 de ani, Alexandru Işfan, fusese transferat la FC Argeş, dar o parte din drepturile federative aparţineau clubului CS Mioveni.

În acest sezon al Ligii I, Işfan are 2 goluri marcate, în partida câştigată de FC Argeş, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, scor 3-1, scrie Agerpres.

FC Rapid Bucureşti este noul lider al Superligii

FC Rapid Bucureşti este noul lider al Superligii de fotbal după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-un meci din etapa a patra, chiar în ziua în care clubul piteştean a împlinit 69 de ani de existenţă.

Ambele goluri ale Rapidului au fost marcate de Antonio Sefer (45, 64), primul cu un şut din marginea careului, după o pasă de la Valentin Costache, iar al doilea cu un şut din colţul careului, cu efect.

Golul oaspeţilor a fost de fapt un autogol al estonianului Mattias Kait (90+2), mingea intrând în poartă din acesta după respingerea portarului Horaţiu Moldovan, la un corner.

Rapid a jucat din min. 79 în zece oameni, Dragoş Grigore fiind eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Alexandru Işfan.

FC Argeş a fost aproape de a deschide scorul în min. 23, când Alexandru Işfan a şutat din lovitură liberă, Moldovan a respins, dar Dorian Bertrand a reluat din câţiva metri chiar în goalkeeper-ul rapidist.

Moldovan s-a remarcat şi în min. 58, la lovitura de cap a lui Işfan, iar în minutul 74 camerunezul Paul-Arnold Garita nu a ajuns la centrarea lui Costinel Tofan.

Rapid a avut un gol marcat de Marko Dugandzic (56), dar anulat pentru ofsaid la Costache.

FC Rapid Bucureşti - FC Argeş 2-1 (1-0), Stadion Rapid-Giuleşti - Bucureşti
Au marcat: Antonio Sefer (45, 64), respectiv Mattias Kait (90+2, autogol).
Cartonaş roşu: Dragoş Grigore (Rapid, 79).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Mircea Orbuleţ (Bucureşti)
Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel